U bent in verwachting of heeft gewoon zin om de baby of kinderkamer te restylen dan kan ik u daarbij helpen.

Advies type 1) Wanneer u zelf al ideeën of sfeerplaatjes heeft, kan ik u verder op weg helpen met een indeling en het realiseren van uw wensen.
Advies type 2) Als u nog helemaal geen ideeën heeft wat u zou willen, dan kan ik een totaal advies geven waarbij we beginnen met het samen bedenken en intekenen van de plattegrond en de kleurstellingen.
Mijn vriend is meubelmaker dus niks is te gek.
Wij kunnen alles maken in bijna elke gewenste maat en materiaalkeuze.

Advies type 1: Interieur advies aan huis.
Prijs: €50,- (duur max 1 uur)
Heeft u twijfels of vragen wat betreft uw eigen ideeën qua indeling, kleurgebruik of type meubels, dan kom ik graag bij u langs om u verder op weg te helpen. Ik neem dan een kleurenwaaier mee en kan samen met u de desbetreffende ruimte bekijken.

Advies type 2: Compleet interieur advies op maat aan huis.
Prijs: €200,- (incl. 2x een bezoek van beide 90min)
Voor een compleet interieuradvies kom ik eerst bij u langs op locatie. Hierbij bespreken we de wensen voor het interieur. Waarna ik de desbetreffende ruimte wil inmeten en in overleg tevens fotograferen. Na het eerste bezoek ga ik thuis voor u aan de slag met het maken van een moodboard en een schets interieurvoorstel. Nadat ik dit per mail naar u heb toegestuurd kan na overleg het interieuradvies verder worden uitgewerkt en eventuele wijzigingen worden aangebracht.

Wanneer het interieuradvies geheel naar uw wens is krijgt u van mij het gehele advies plaatje:
- Sfeer Moodboard
- Ingetekende plattegrond
- Kleur advies Moodboard
- Prijsindicatie voor de meubels
Dit alles kom ik vervolgens langsbrengen om zo nog even de laatste dingen door te nemen.

Heeft u interesse in een advies op maat of vragen over de adviezen en prijzen stuur dan een mailtje naar info@veerdesign.nl of een berichtje via contact.

* De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW . Binnen een straal van 15 km vanaf Nieuw Vennep worden geen reiskosten gerekend. Buiten deze straal € 0,15 per kilometer.

© 2014 - 2017 Veerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel