BESTELINFORMATIE:
Natuurlijk stel ik het op prijs wanneer u een bestelling bij mij plaatst.
Voordat u echter uw keuze aan mij doorgeeft wil ik u graag wijzen op de Algemene Voorwaarden, Leveringstermijn en Verzendkosten.

De verzend- en administratiekosten bij bestellingen tot €100,- binnen Nederland bedragen verschillend per product. Wanneer u een bestelling plaatst van meer dan €100,- bedragen deze kosten slechts €0,-. Uw bestelling wordt, mits voorradig, binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden hebben een levertijd van ongeveer 1 week.
Voor de kinderstoel word er wel €13,25 verzendkosten gerekend en ontvangt u per mail een Track&Trace code.

Voor de verzendkosten naar een afleveradres buiten Nederland verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

HOE KUNT U BETALEN:
- IDEAL: bij IDEAL wordt via internetbankieren het verschuldigde bedrag, bij voldoende saldo, direct op mijn bankrekening gestort. Zodra ik bericht heb gekregen van de bank dat het bedrag daadwerkelijk is gestort ga ik over tot verzending van de door u bestelde producten.

VERZENDEN:
Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. 
Bij de bestelling/verzending van een steigerhouten accessoire, kinderstoel of uiltjeslamp krijgt u per e-mail de Track&Trace code, zodat u uw pakket kunt volgen.
Bij de andere producten is er geen Track&Trace code.

AFHALEN BESTELLING:
Als u het door u bestelde product wenst af te halen, dan kunt u dit aangeven tijdens de bestelling in het vakje Eventuele opmerkingen. Dan neem ik contact met u op om een datum en tijd te plannen. 
U kunt bij mij echter alleen nog contant betalen.

Voor het stoeltje en de uiltjeslamp geldt echter dat deze binnen een straal van 5km vanaf Nieuw Vennep ook gratis bezorgd kunnen worden. Heeft u hier interesse in geef dit dan graag aan in uw berichtje tijdens de bestelling in het vakje Eventuele opmerkingen.

LEVERTIJD:                                                                                                                                            
Zodra uw betaling bij mij binnen is, ga ik over tot verzending van de door u bestelde producten. Uw bestelling wordt, mits voorradig, binnen drie werkdagen bij u afgeleverd. 

Wanneer uw bestelling van het product niet voorradig is neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

BESTELLEN
Dagelijks worden de bestellingen verwerkt.
De levertijd hangt echter af van het bestelde product.
De producten die op voorraad zijn zullen een levertijd hebben van 3 werkdagen.
Wanneer er nog maar 1 voorradig is en u wilt/bestelt toch meerdere kan het langer duren dan de 3 werkdagen, hiervoor neem ik contact met u op.
De producten die speciaal voor u gemaakt worden zoals de "kinderstoelen" en "tekst huisjes persoonlijk" hebben een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. Mocht dit toch veranderen neem ik spoedig met u contact op.

Veerkids behoud ten alle tijden het recht om foto’s van gemaakte producten te gebruiken voor promotionele doeleinden.

RETOUR 
Is het standaardproduct niet naar wens en is het nog ongebruikt en en onbeschadigd dan kunt u het retour sturen binnen 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.
Voor het retour sturen komen de kosten echter voor uw eigen rekening. Na ontvangst in goede orde zal ik binnen 30 dagen het bedrag terug storten.
Is het speciale product niet naar wens dan kan ik deze echter niet meer retour nemen, omdat deze speciaal voor u gemaakt is. Dit geldt voor de kinderstoelen en de tekst huisjes persoonlijk.

GARANTIE
Heeft u een klacht of opmerking dan bespreek ik dit graag met u. Ik kan niet aansprakelijk zijn voor garantie ten behoeven van bezorging. Mijn producten worden uiteraard met alle zorg behandeld en ingepakt voor verzending.

PRIVACY
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de door u aangekochte producten te factureren en te bezorgen.

VERFINFORMATIE
Alles wordt geschilderd met acrylverf op waterbasis dus geheel kindvriendelijk.

 

© 2014 - 2019 Veerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel