BESTELLEN
Dagelijks worden de bestellingen verwerkt.
De levertijd hangt echter af van het bestelde product.
De producten die op voorraad zijn zullen een levertijd hebben van 3 werkdagen.
Wanneer er nog maar 1 voorradig is en u wilt/bestelt toch meerdere kan het langer duren dan de 3 werkdagen, hiervoor neem ik contact met u op.
De producten die speciaal voor u gemaakt worden zoals de "kinderstoelen" en "tekst huisjes persoonlijk" hebben een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. Mocht dit toch veranderen neem ik spoedig met u contact op.

Veerkids behoud ten alle tijden het recht om foto’s van gemaakte producten te gebruiken voor promotionele doeleinden.

RETOUR
Is het standaardproduct niet naar wens en is het nog ongebruikt en en onbeschadigd dan kunt u het retour sturen binnen 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.
Voor het retour sturen komen de kosten echter voor uw eigen rekening. Na ontvangst in goede orde zal ik binnen 30 dagen het bedrag terug storten.
Is het speciale product niet naar wens dan kan ik deze echter niet meer retour nemen, omdat deze speciaal voor u gemaakt is. Dit geldt voor de kinderstoelen en de tekst huisjes persoonlijk.

GARANTIE
Heeft u een klacht of opmerking dan bespreek ik dit graag met u. Ik kan niet aansprakelijk zijn voor garantie ten behoeven van bezorging. Mijn producten worden uiteraard met alle zorg behandeld en ingepakt voor verzending.

PRIVACY
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de door u aangekochte producten te factureren en te bezorgen.

VERFINFORMATIE
Alles wordt geschilderd met acrylverf op waterbasis dus geheel kindvriendelijk.

© 2014 - 2019 Veerdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel